Skip to main content

Windsurfster Lilian de Geus ambassadeur Energyboats

Drievoudig wereldkampioen windsurfen Lilian de Geus heeft zich per heden als ambassadeur verbonden aan Energyboats, de online thuishaven voor elektrisch varen. Tijdens de Allianz Regatta vaart De Geus voor het eerst met het logo van Energyboats in haar zeil. Beide partijen willen gezamenlijk optrekken voor een nog schonere watersport.

Met Lilian hebben we een boegbeeld die staat waar wij als bedrijf ook voor staan."

Duco SnijderOprichter Energyboats

“Daar zien we veel parallellen. Door onze aanwezigheid op het zeil van Lilian kunnen wij aan onze naamsbekendheid werken en tegelijkertijd wat terug doen voor de sport. Want Energyboats is uit liefde voor die watersport ontstaan. We willen de watersport nu nog duurzamer maken en de reeds in gang gezette transitie van verbrandingsmotoren naar elektrische motoren versnellen. Dat we daarin samen met Lilian kunnen optrekken en van haar expertise en ervaringen en die van haar team gebruik kunnen maken is heel fijn.”

Als we onze prachtige sport nog schoner willen krijgen moeten we naar onze footprint kijken."

Lilian de GeusDrievoudig wereldkampioen windsurfen

Lilian de Geus: “Ik ben vooral heel erg trots dat Energyboats mij heeft benaderd. Momenteel ligt mijn focus voor de volle 100% op de Olympische Spelen maar zeker daarna wil ik graag meedenken en mij verder inzetten voor een nog mooiere watersport. Als we onze prachtige sport nog schoner willen krijgen moeten we naar onze footprint kijken. Daarin zie ik zeker ook een toekomst voor bijvoorbeeld elektrische coach ribs. Tegelijkertijd moeten die ribs natuurlijk wel gewoon voldoen aan waar wij ze voor gebruiken. Ik wil me graag inzetten om dat te testen, mijn ervaringen te delen en echt als een ambassadeur dat verhaal straks te gaan vertellen. Niet alleen in Nederland maar zeker ook in de rest van Europa en de wereld.”

 

Actiefoto De Geus: Sander van der Borch / Allianz Regatta.
Portetfoto De Geus: Richard Langdon / Watersportverbond

Meer informatie over Energyboats

VRAAG DIRECT AAN